Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

SMS- og mailservice

Gi´ dig og os et godt redskab til at du kan blive godt orienteret, om hvad der sker indenfor dit arbejdsområde i Nordjylland.

Kommunikation er i dag tæt knyttet til de elektroniske medier. Kredskontoret vil derfor gerne modtage din e-mail adresse og mobil telefonnummer.

Via e-mail og sms, vil vi gerne orientere dig om væsentlige forhold, der har med dit arbejde, eller med din fagforening at gøre.

Det vi vil informere om, kan være ændringer der har betydning for dit daglige arbejdsliv, det kan være arrangementer eller aktiviteter målrettet dig, samt information om aktuelle socialpolitiske forhold.
Eksempelvis udgiver kredsen dit lokale blad "Indsigt" elektronisk, hvilket vi gerne vil sende til dig direkte på din mail.

Udlevere du din mail-adresse og mobil telefonnummer til kredsen, har både du og vi, et godt redskab til at du er godt orienteret, om hvad der sker indenfor arbejdsområdet i Nordjylland.

Tilmeld dig mail- & sms servicen nedenfor.

Du kan altid afmelde tjenesten igen ved at gi´ os besked.