Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Vagns afsked med Hammer Bakker

Vagn Aage Laustsen, en glad og vel tilpas 80årig, takker nu af som leder af Museet i Hammer Bakker gennem de sidste 20 år. De frivillige på museet Hammer Bakker inviterer til afskedsreception på Museet den 24. august kl. 11-16 hvor Vagn takker af for "god tro tjeneste".

Da Vagn Laustsen som ung mand i 1959 blev ansat på anstalten i Hammer Bakker, havde han nok ikke troet, at han først for alvor ville forlade stedet igen som 80-årig. Men sådan blev det, for efter han gik på pension for tyve år siden, skabte han Museet i Hammer Bakker. Det giver et grundigt historisk indblik i, hvordan tingene foregik på det socialpædagogiske område før i tiden. Og han stopper først med udgangen af august, lige efter han er fyldt 80 år.

 

Staffen med at drive museet fremover, giver Vagn nu videre til de nye og gamle frivillige. Vagn takker af for "god tro tjeneste" i det frivillige arbejde ved en afskedsreception den 24. august kl. 11-16 i Museet i Hammer Bakker.

I dit lokaleblad "Indsigt", som udkom den 3. juli, kan du læse mere om museet og flere af Vagns mange gode oplevelser igennem de sidste 60 år