Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Projekt afsluttet

Projekt "Arbejdsmiljø & Faglighed går hånd i hånd" er afsluttet ved årets udgang.

Vi har afsluttet projektet ved årets udgang, hvilket også betyder at Dorte Lauenborg, ikke længere er ansat da det var en projektstilling.

Vi har fået meget værdifulde erfaringer med fra projektet, som kredsbestyrelsen har besluttet, at vi fremover vil satse på at gå mere direkte ind i et samarbejde med arbejdspladserne, når der opleves udfordringer.

Det skal ske i samarbejde med TR, AMR og leder - og af og til også forvaltningen, ud fra en tilgang om, at vi har et fælles ansvar, med at håndtere udfordringerne. Det er klart at det forudsætter interesse i dette samarbejde fra alle parter, hvilket vi har positive oplevelser med i projektet. Så oplever du udfordringer på arbejdspladsen, er du velkommen til at tage fat i os.

Så fra Kreds Nordjylland en stor tak til Dorte for hendes indsats, som har været båret af energi, fantasifuldhed, engagement og dialog.