Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Mange nye FTR

Mange nye fællestillidsrepræsentanter i kredsen Der er sket nyvalg til mere end halvdelen af posterne som fællestillidsrepræsentanter i Nordjylland.

Det begyndte lige før sommerferien, hvor Julie Kildahl blev valgt som ny fællestillidsrepræsentant i Vesthimmerland Kommune, og siden er der sket stor udskiftning blandt fællestillidsrepræsentanterne i Socialpædagogerne Nordjylland. Nye kræfter er kommet til, når andre er stoppet bl.a. på grund af nye tillidserhverv eller pensionering. I alt er syv af de 12 fællestillidsrepræsentanter i kredsen nu nye.

Udover Vesthimmerland er der kommet ny fællestillidsrepræsentant i Frederikshavn, Hjørring, Mariagerfjord og Thisted kommuner samt Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen i Aalborg Kommune og Region Nordjylland. Du kan se alle fællestillidsrepræsentanter i Nordjylland her

På fotoet ser du de ni af tolv Fællestillidsrepræsentanter (FTR). De tre der mangler på billedet er Michael Christoffersen (Jammerbugt), Anette Hougaard (Mariagerfjord) og Kare Fonnesbæk (Rebild)

FTR december 2017