Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Kredsbestyrelsen 31.8.2017

Umiddelbart efter hvert møde i Kredsbestyrelsen, informerer vi - via hjemmesiden og Facebook - om nogle af de væsentlige emner der er drøftet og behandlet. På mødet den 31.8.2017, var der især FOKUS PÅ HYGIEJNEREGLER

 

Fokus på hygiejneregler

Kredsbestyrelsen drøftede de regler der kommer ud på arbejdspladserne om hygiejneforhold. Nogle steder er der krav som rækker helt ud i de ansattes hjem, med ex. krav til deres tøjvask. På arbejdspladserne fylder regler om ex. påklædning, temperaturmåling, rengøring rigtig meget, og er i mange tilfælde grænseoverskridende, når man arbejder i folks eget hjem.

Billedet illustrerer en historie om en medarbejder som ifører sig 4 sæt handsker inden hun støtter en borger i personlig hygiejne om morgenen. Tiden er ikke til at skifte handsker mellem processerne, så hun starter med 4 handsker og tager dem af en efter en i løbet af arbejdet. Værdigt nej, nødvendigt ja.

Vi har bedt om at Socialpædagogerne centralt tager drøftelsen op, da det ikke kun er et Nordjysk fænomen, og så tager vi de konkrete sager op her i Nordjylland. Der skal selvfølgelig være ordentlig hygiejne, og det har der også været tidligere, men det må ikke kamme over og blive styrende for alt i hverdagen. 

Se evt. facebookopslagets reaktioner