Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Kredsbestyrelsen 23.-24.11.2017

Umiddelbart efter hvert møde i Kredsbestyrelsen, informerer vi - via hjemmesiden og Facebook - om nogle af de væsentlige emner der er drøftet og behandlet. På mødet den 23-24.11.2017, var der især forkus på hvordan vi INDDRAGER MEDELMMERNE DIREKTE I FAGFORENINGSARBEJDET.

 

 

Kredsbestyrelsen har drøftet en undersøgelse om medlemstilfredshed i Nordjylland. Vi er rigtig glade for undersøgelsen, da den viser at medlemmerne i Nordjylland generelt er meget tilfredse.
Men vi skal primært bruge undersøgelsen til at blive bedre til at servicere medlemmerne, og altid udvikle organisationen så den tilgodeser medlemmernes ønsker.

  Kredsbestyrelsen sætter derfor et særligt fokus på hvordan vi inddrager medlemmerne direkte i fagforeningsarbejdet, så kredsen får al den viden og indsigt der er blandt medlemmerne i spil. Det arbejde går nu i gang, så nogle af jer vil opleve at blive inviteret med til at lave et stykke arbejde, men vi vil også gerne høre fra dig, hvis der er områder du kunne tænke dig at arbejde med i organisationen. 

 

Se evt. facebookopslagets reaktioner