Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Fang faget

Så er vi i luften med ny hjemmeside med fokus på socialpædagogisk faglighed! Lav f.eks. din egen elevatortale! Se de flotte videoer - og vis dem til andre! Forklar fagligheden ved at lave din egen plakat eller sæt fagligt fokus på din daglige pædagogiske praksis!

Fang Faget
Kreds Nordjylland har nu produceret fem redskaber til synliggørelse og formidling af socialpædagogisk faglighed. Redskaberne er til fri afbenyttelse og kan findes på hjemmesiden Fang Faget.

 

er skabt af medlemmerne i Socialpædagogerne Nordjylland og er resultatet af første del af et projekt om Socialpædagogerne i fremtiden. Fang Faget handler om, at socialpædagogerne som faggruppe skal blive bedre til at synliggøre og formidle den socialpædagogiske faglighed.

Med udgangspunkt i socialpædagogernes behov for at fortælle om deres faglighed, har Socialpædagogerne Nordjylland sammen med sine medlemmer udviklet en række redskaber, som skal gøre det nemmere for socialpædagoger at sætte ord på fagligheden over for bl.a. kolleger, pårørende, chefer, politikere og faktisk også over for sig selv. 

På baggrund af input fra medlemmerne på de socialpædagogiske arbejdspladser og fra politikere, forvaltninger mm. har en arbejdsgruppe på 15 socialpædagoger udviklet alt fra brætspil, faglighedslaboratorier, plakatkampagner og hjælp til elevatortaler, som skal være med til at synliggøre den socialpædagogiske faglighed og værdien af den. 

I alt har næsten 800 medlemmer været involveret i projektet og udviklingen af redskaberne, hvilket har været med til at sikre, at redskaberne giver mening ude på arbejdspladserne og er anvendelige i den socialpædagogiske dagligdag.

 

Projektet og Socialpdagogerne i fremtiden som vision - lever videre et et ny kredsprojket
Kredens faglighedsprojekt er afsluttet - men resultaterne af projektet og Socialpdagogerne i fremtiden som vision - lever videre et et ny kredsprojket "Arbejdsmiljø og faglighed går hånd i hånd på arbejdspladserne"