Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Medlemspanel

VI HAR BRUG for DIN holdning! Socialpædagogerne Nordjylland har et medlemspanel, som vi gerne vil have dig med i som medlem af Socialpædagogerne Nordjylland

Alle cirka 5.300 medlemmer af Socialpædagogerne Nordjylland kan være med i medlemspanelet. 

Som medlem af medlemspanelet vil du modtage nogle spørgsmål i et elektronisk spørgeskema et antal gange om året. Der bliver tale om enkle spørgsmål, hvor vi gerne vil høre din holdning til aktuelle socialpolitiske og fagpolitiske emner inden for den socialpædagogiske verden. 

Vi tager dine svar alvorligt. Ideen med medlemspanelet er, at vi gerne vil lytte til den viden og erfaring, som du og andre medlemmer har, så vi kan bruge den bedre i vores fagpolitiske arbejde.

Resultaterne af spørgeskemaerne vil hver gang blive offentliggjort på vores hjemmeside nordjylland.sl.dk. Desuden vil resultaterne blive brugt som grundlag for historier i vores nyhedsbrev Indsigt på slnord.dk og i pressen.

Du kan altid melde dig fra medlemspanelet igen, hvis du ikke længere ønsker at være med.

Mange hilsner Peter Kristensen, formand for Socialpædagogerne Nordjylland.

 

TILMELD DIG HER:

De data, du udfylder i formularen, vil blive behandlet fortroligt og uden videregivelse til tredjepart.
Læs mere om, hvordan vi behandler dine persondata.