Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Artikler Fang Faget

Flere medlemmer og arbejdspladser har nu afprøvet redskaberne. Læs her om deres oplevelser.

Fang Faget er skabt af medlemmerne i Socialpædagogerne Nordjylland og er resultatet af første del af et projekt om Socialpædagogerne i fremtiden. Fang Faget handler om, at socialpædagogerne som faggruppe skal blive bedre til at synliggøre og formidle den socialpædagogiske faglighed.

På baggrund af input fra medlemmerne på de socialpædagogiske arbejdspladser og fra politikere, forvaltninger mm. har en arbejdsgruppe på 15 socialpædagoger udviklet alt fra brætspil, faglighedslaboratorier, plakatkampagner og hjælp til elevatortaler, som skal være med til at synliggøre den socialpædagogiske faglighed og værdien af den. 

Års-tilbuddene med redskaberne

 

Artikler om kredsprojektet Socialpædagogerne i fremtiden 2015-2016:

Forandringer presser arbejdsmiljø, maj 2018
Specialbørnehjemmet Kvisten satte arbejdsmiljøet på dagsorden bl.a. med hjælp fra kredsens socialfaglige konsulent for bedre at kunne håndtere arbejdspladsens mange forandringer.

Redskaber øger det faglige fokus, marts 2018
Redskaberne fra www.fangfaget.dk, er med til at gøre medarbejderne på Aars-tilbuddene skarpere til at dokumentere deres faglighed.

Det er helt vildt godt, januar 2017
Redskaber udviklet af Socialpædagogerne Nordjylland er med til at sætte fagligheden på dagsordenen blandt medarbejderne i de beskyttede værksteder i Vesthimmerlands Kommune.

Samarbejde om faglighed, januar 2017
Vesthimmerlands Kommune samarbejder med Socialpædagogerne Nordjylland om at styrke fagligheden på de socialpædagogiske arbejdspladser i kommunen.

Et godt og enkelt redskab, maj 2016
Socialpædagog Melissa Koloamatangi Hansen har afprøvet et af de redskaber, som er blevet udviklet til at synliggøre den socialpædagogiske faglighed

Få nyt fokus på fagligheden, maj 2016
Projektet, Socialpædagogerne i fremtiden, er ved at være afsluttet i Nordjylland. Det har resulteret i otte redskaber til at sætte fokus på den socialpædagogiske faglighed.

Socialpædagoger skal synliggøre deres værdi, november 2015
Socialpædagoger skal synliggøre deres værdi Socialpædagogernes samarbejdspartnere efterspørger bedre dokumentation af det socialpædagogiske arbejdes værdi.

Nyt projekt om faglighed, juli 2015
Socialpædagogerne Nordjylland vil nu udvikle redskaber, som kan gøre socialpædagogerne bedre til at sætte ord på deres egen faglighed